Kecskemét Brass

2020.04.15. 20:00

Otthonról, mégis együtt szólaltatják meg hangszereiket

A zene szerelmesei különleges csemegét láthatnak, ha megtekintik a Kecskemét Brass videóját, melyben Chris Hazell: Mr. Jums című művét adják elő. Mindenki otthonról zenél, mégis együtt szólalnak meg Földi Jácint trombitaművész jóvoltából.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: youtube.com

Nehéz napokat élnek meg a zenészek is, de még ebben a pillanatokban is gondolnak a közönségükre, a zenét szerető és értő hallgatókra. A kecskeméti Szimfonikus zenekar rézfúvós tagjaiból alakult Kecskemét Brass együttes készített egy videót úgy, hogy mindenki saját otthonában játszotta fel a szólamát, Földi Jácint pedig a sok kis felvételt egy videóvá vágta össze. A végeredmény egy nap alatt bejárta a facebookot, nagy sikerrel.

Földi Jácint megjegyezte:

„Kecskemét város zenészei nem adják fel és bíznak abban, hogy minél hamarabb újra élőben játszhatnak Kodály város zeneszerető lakosainak!”

A Kecskemét Brass tagjai, akik egyben a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar tagjai is: Földi Jácint, Laczkó Andrea, Pallagi Gábor, Magony Dezső, Magyari-Benkő Gabriella, Hámori Áron, Benedek Péter, Kuna Lajos, Beke Márk, Magyari András. A Művészeti Munkatárs: Kis-Fekete Vilmos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!