Kerekegyháza

2020.02.16. 16:11

Benépesült hétvégén a kerekegyházi művelődési ház

Idén február 14. és 16. között tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Kultúrházak éjjel-nappal országos eseménysorozatot.

Gulyás Sándor

Forrás: baon.hu

Fotó: Gulyás Sándor

A Magyar Népművelők Egyesülete által útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen megtapasztalhassák a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűséget. A program idei jelmondata a „Mindennap értéket adunk”, ezzel kívánták jelezni a szervezők, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt minden korosztály számára. Az eseményhez ez évben is csatlakozott a kerekegyházi Katona József Művelődési Ház. Pénteken a helyi Tavaszi Szél Népdalkör hangolta jókedvre a nótakedvelőket. Az intézmény dolgozói szombaton délután az „Árnyékok játéka” című interaktív játékra invitálták az érdeklődőket. Később pedig a „Gulyás Terka, avagy aki a müzlit nem szereti, rossz ember nem lehet...” című bábelőadása ejtette ámultba az apróságokat.

Fotó: Gulyás Sándor / baon.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!