solt

2019.03.12. 10:16

Barátaikat hívták meg a találkozóra

Tizenkettedik alkalommal rendeztek baráti népdalos találkozót vasárnap a művelődési házban, amelynek házigazdája a Kissolti Nyugdíjas Egyesület volt.

Lencsés P. Anna

A Kicsinyek Kórusa Fekete Zoltán tanár vezetésével népdalcsokrot adott elő

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Lencsés P. Anna

A Kicsinyek Kórusa, a szabadszállási és kunszentmiklósi általános iskolásokból álló gyermekkar Fekete Zoltán tanár vezetésével népdalcsokorral csaltak mosolyt a többi résztvevő arcára.

– Most száznyolcvanan vagyunk összesen. Az elmúlt évek alatt sok meghívásnak tettünk eleget, és igyekszünk mindenkit visszahívni. Vannak olyan barátaink, akik már a kezdetektől itt vannak, és vannak, akik először jöttek el – mondta Hegedűs Józsefné, a nyugdíjas egyesület elnöke.

A Kicsinyek Kórusa Fekete Zoltán tanár vezetésével népdalcsokrot adott elő
Fotó: Lencsés P. Anna / Petőfi Népe

Fellépett a Búzavirág Dalkör Dunaújvárosból, a Kék Duna Népdalkör Dunavecséről, a Vízkereszt Citerazenekar Akasztóról, a Szappanos Lukács Népdalkör Kunszentmiklósról, a Kiskun Népdalkör Szabadszállásról, a Vadalma Népdalkör Baracsról, az Aranydaru Nyugdíjas Klub Dalköre Nagyvenyimből, az Életet az Éveknek Népdalkör Kunadacsról és a házigazda kissolti egyesület dalköre is. A rendezvény vendége volt Takács Mária népdalénekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!