Dusnok

2018.05.21. 10:59

Rác pünkösdöt tartottak Dusnokon

Huszonhatodik alkalommal rendezték meg a rác pünkösdöt Dusnokon. A kétnapos rendezvényen színes programokkal várták az érdeklődőket.

Tapodi Kálmán

Szombaton horvát napot tartottak, melynek keretében felavatták a Dankó utcai új műfüves focipályát, ami villanyvilágítást is kapott. Az avatót követően kispályás tornán tesztelték az új létesítményt. A katolikus templomban ünnepi, horvát nyelvű szentmisét tartottak, amin közreműködött a hercegszántói énekkar. A nap kulturális műsorral és táncházzal zárult.

Vasárnap a Barai Szabadidőpark volt a rendezvények központja, ahol reggeltől várták a különböző vidám programokkal a fiatalokat és az idősebbeket. Nagy népszerűségnek örvendett az ingyenes falunéző kisvonat, amely szinte minden körre megtelt. A pünkösdön fiatal fajszi és hajósi borászok is bemutatkoztak és lehetett paprikás ételekkel is versengeni.

A délutáni kulturális kulturális műsorban helyi tánccsoportok mutatták be tudásukat és fellépett a dusnoki romák zenekara is. A vigasság a Zabavna Industrija zenekar kíséretében folytatódott, az éjszakai tűzijáték előtt pedig a P. Box együttes koncertezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában