kecskemét

2018.01.18. 17:51

Óriási sikert arattak a BarIsOn- srácok

A Hetényi Közösségi Házban második alkalommal rendezték meg a Debüt koncertet, a sorozat vendége a BarIsOn együttes volt. Koncertjük magával ragadta a közönséget.

Sebestyén Hajnalka

A banda énekese, Farkas Viktor Fotó: Sebestyén Hajnalka

– A koncertsorozat nem titkolt célja, hogy bemutassa, nem csupán a tehetségkutató műsorokban, hanem napjainkban a környezetünkben is születnek új tehetségek, új zenék, amelyeknek elsőként lehetnek szem- és fültanúi a koncertre érkezők. Így amellett, hogy lehetőséget nyújtunk a fiatal tehetségeknek a nagyközönség előtti bemutatkozásra, a városrészben lakó fiatalok helyben kapcsolódhatnak ki – tudtuk meg Lehotay Judit programszervezőtől.

Pénteken a BarIsOn-koncertre sokan Kecskemétről is kilátogattak. A Szabadi Mózes, Krauter Dávid, Papp Márton, Farkas Viktor és Erdei Gergő alkotta banda igazi bárhangulatot teremtett a koncerten.

A fogadtatás nagyon pozitív volt, sok fiatal jelezte, követi a srácokat, és a következő koncertjeikre is elmegy.

– A Debüt-koncert újabb állomása márciusban lesz, akkor a már néhány éve játszó Mon Cherries-lányok adnak koncertet. Igazi újdonsággal, zenei csemegével debütálnak Hetényben. Addig sem marad a közösségi ház koncert nélkül, februárban a Molnár Gitár Band lép színpadra – mondta a szervező.

A banda énekese, Farkas Viktor Fotó: András Tamara

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában