szavazási eredmény

2018.06.18. 11:03

Olvasóink drukkoltak az országjáró medvének

Legutóbbi szavazásunkon arról kérdeztük olvasóinkat, hogy mit szólnak ahhoz, hogy elfogták az ország mackóját. Mutatjuk az eredményeket.

baon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Erik Mandre

[eweb-voting id="1362731"]

Az egész országot lázban tartotta az a kóborló medve, amely először Nógrád megyében bukkant fel május végén, később pedig Heves, Pest, Bács-Kiskun és Csongrád megyében is járt. A rendőrök és a nemzeti parkok szakemberei hosszasan üldözték a macit, végül június 9-én a Csongrád megyei Sándorfalva közelében sikerült elfogni az állatot.

Szavazásunk eredményei szerint, olvasóink egyértelműen a macinak szurkoltak (60 %). Bíztak abban, hogy minél később érik utol. A szavazók 6 %-a örült, hogy elfogták végre, mert fél a medvéktől, 9 %-uk szerint pedig már ideje volt, hogy elkapják.

A válaszadók 25 %-a örül, hogy már nem a medvéről szólnak a híradások. Nos, részükre van egy rossz hírünk. A jószágot múlt hét szerdán engedték szabadon, azonban másnap már újra róla szóltak a hírek. A medve ugyanis elhagyta azt a nyomkövetőt, amit a szakemberek rászereltek, hogy ellenőrizni tudják merre jár. Úgy tűnik, a maci tovább folytatja kalandozásait. Legutóbb a Borsod megyei Sajókeresztúron kapták lencsevégre, másnap pedig Miskolcon látták – bár a feltételezések szerint ez egy másik medve, nem pedig a korábban befogott példány.

A hajsza tovább folytatódik, biztosan hallunk még az ország macijáról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában