Kecskemét

2018.04.20. 19:03

Nyugdíjas klubok versenyeztek Kecskeméten

Kecskeméten a Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetsége ötödik éve szervezi meg a Mozdulj! elnevezésű sportversenyt.

Sebestyén Hajnalka

Pénteken a Messzi István sportcsarnokban a város 18 nyugdíjas klubjának 21 csapata mérkőzött meg egymással háromféle váltóversenyben. A szurkolókkal együtt mintegy háromszázan vettek részt a jó hangulatú megméretésen. Az idei első verseny fókuszában a röplabda állt, a sportágat a Kada-középiskola diákjai népszerűsítették az idősek körében. A feladatok közül kettő kapcsolódott is a röplabdához.

Probojáczné Túri Éva főszervezőtől megtudtuk az izgalmas versenyt a Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub II. számú csapata nyerte meg. Másodikként végzett a Senior Nyugdíjas Klub csapata, harmadikként pedig Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub I. számú csapata. A dobogós csapatok kupát vehettek át, de a többi résztvevő sem távozott üres kézzel, és a tombolán is több ajándékot kisorsoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában