Kalocsa

2018.07.15. 15:30

Miss Balaton: döntőben a kalocsai lány

Amint azt korábban lapunk is megírta, a nagy hagyományokkal rendelkező Miss Balaton Beauty Contest-­en idén több év után újra elindult Kovács Kitti.

Gábor János

Kovács Kitti

Forrás: Petőfi Népe

A hobbiból modellkedő, civilben biztosítási tanácsadással foglalkozó 25 éves lányról legutóbb akkor kaptunk hírt, amikor elődöntős lett, vagyis a legszebb 24 jelölt közé került. Egy közösségi oldalon zajlott szavazás és előzsűrizés után szerdán kiderült, hogy megvan a döntő is: az első 12 között folytatja a versenyt.

– A közösségi szavazatok pluszpontoknak számítottak, de nem feltétlenül az került a top 12-be, aki több voksot kapott: a zsűri szava erősebb volt, inkább az ő döntésük alapján jutottam be – magyarázta Kitti.

A Miss Balaton kalocsai jelöltje szemléltette: ő például a harmadik közönségkedvenc volt az Instagramon zajlott mustrán, ám az előtte végzett két lány, vele ellentétben, mégsem menetelhetett a döntőig.

– Az előválogatóm egyébként annyira rosszul sikerült, hogy meggyőződésem volt: nem engednek tovább. Nagyon fárasztó nap volt, aminek a végén még egy angol nyelvű interjút is kellett adnunk, és ott nem éreztem magam százszázalékosnak – vallotta be önkritikusan.

Kovács Kitti
Fotó: Petőfi Népe

A verseny folytatásában néhány napos fotózáson és ruhapróbán vesz részt, majd július 30-án kezdi a felkészítő tábort, Balatonfüreden. Ugyanitt rendezik a döntőt, augusztus 4-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában