Kecskemét

2018.08.07. 16:20

Mindenki jégkrémet evett kedden a Merci-gyárban

7 ezer jégkrémet osztottak szét kedden a kecskeméti Mercedes-gyárban, nemcsak a dolgozók, hanem a látogatók, és az üzem területén lévő Csillag óvoda és bölcsőde munkatársai, gyermekei is kaptak az édességből.

Hraskó István

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. idén is megszervezte a kecskeméti autógyárban a jégkrém napot. Összesen 7 ezer darab jégkrémet osztottak szét a munkatársak között.

Mint megtudtuk, a Christian Wolff ügyvezető igazgató ötletére tavaly elindított rendhagyó nyári akció nagy sikert aratott a gyár dolgozói között, így a vezetőség úgy döntött, hogy idén is hideg meglepetésben részesíti a munkatársakat a kánikulában. Nem csak a gyár munkatársai, de a vállalat aznapi vendégei és beszállítói, valamint Mercedes-Benz gyár területén található óvoda és bölcsőde dolgozói, gyermekei is kaptak jégkrémet. Az ajándékot az 1-es és az 5-ös kapunál osztották, akik nem dolgoztak kedden, a felettesüktől utólag megkapják a jégkrémet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában