frissítve

2019.03.13. 20:41

Mentők életét mentette meg a bátor fegyőr – elismerést kapott

Egy rabot szállítottak a kecskeméti kórházba, amikor a rabszállítóból észrevették, hogy az OMSZ munkatársait egy rájuk támadó férfi késsel fenyegeti. A bátor fegyőr rögtön a mentősök segítségére sietett.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com

A Bács-Kiskun Megyei Bv. Intézet munkatársai az egyik rabot éppen a megyei kecskeméti kórházba szállították orvosi vizsgálatra szerdán délután, amikor a rabszállítóból észrevették, hogy az OMSZ munkatársait egy rájuk támadó férfi késsel fenyegeti. A rabszállítást végző Bíró Tamás bv. főtörzsőrmester gondolkodás nélkül a mentősök segítségére sietett. A láthatóan zavart mentális állapotban lévő férfi ekkor a felügyelőre támadt, aki gumibottal kiütötte a kést a férfi kezéből, majd a földre vitte. Az eset során a fegyőr lélekjelenlétének és profizmusának köszönhetően senki sem sérült meg. A helyszínre érkező Készenléti Rendőség munkatársai az intézkedést átvették.

Elismerést kapott a hős fegyőr

Az Instagramon érkezett a hír, elismerésben részesítették Bíró Tamás bv. főtörzsőrmestert.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hungarian Prison Service (@hungarianprison) által megosztott bejegyzés,

Nyitóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában