Kalocsa

2018.08.14. 14:00

Kovács Kitti lemaradt a dobogóról, de a kalocsai lány így is boldog

Amint azt korábban hírportálunk is megírta, a kalocsai Kovács Kitti a Miss Balaton Beauty Contest szépségversenyen szépen vette a válogatók és előzsűrizések kihívásait, de aztán a múlt hétvégi döntőre elfogyott a lendület.

Gábor János

Kovács Kitti

Bevallotta: nagyon elfáradt a felkészülés és a verseny alatt, amit annak ellenére sem bán, hogy végül a dobogóig nem sikerült eljutnia. Angol és magyar nyelvű interjút készítettek velük a zsűri számára – ezt élvezte és úgy gondolja, jól is sikerült. Nem volt elégedett viszont a színpadi mozgásával és a betanult pózolásokkal.

– A versenyt utólag visszanézve: én azt láttam, hogy nem voltam önmagam – állapította meg a kalocsai modell. – Nagyon izgultam, emiatt túlmozgásaim voltak, nem voltak jók a pózok, amik a próbán még jól mentek. Elsiettem az egészet – összegezte, hozzátéve, hogy a neki készített sminkkel sem volt elégedett, mert hiába tűnt szépnek az öltözőben, ha a színpad fényei között már nem mutatott jól.

A make-uppal egyébként nem csak a döntő éjszakáján gyűlt meg a baja – a közönségszavazáshoz készült fotósorozaton például alig lehetett ráismerni, így nem is tudott természetesen viselkedni, mozogni. Alapvetően nem bánja, hogy így alakult, hiszen a szépségversenyt szervező ügynökséggel legalább egy évig még közösen dolgozik: modellmunkákat ez idő alatt biztosan szerveznek majd neki, így továbbra is ott az esély, hogy beindítsa a modellkarrierjét.

– Köszönöm egész Kalocsának, hogy szurkolt nekem: jólesett, hogy sokan nézték, követték az eseményeket – mosolygott hálásan.

Kovács Kitti

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában