Kiskunfélegyháza

2018.09.17. 17:30

Két új úttal gazdagodott a félegyházi Bankfalu

A nemzetiszínű szalag átvágásával adták át a félegyháziaknak a leaszfaltozott Kiskun és Arató utcát Félegyháza kertvárosi részében, a Bankfaluban hétfőn.

Vajda Piroska

A képek (balról-jobbra) Hartyáni Gyula, Csányi József és Fekete Tamás

Forrás: BAON.HU

Fotó: Vajda Piroska

A dinamikusan fejlődő városrész legforgalmasabb útja, a Kiskun utca teljes hosszában, hat méteres szélességben kapott aszfaltburkolatot. A Bankfalu másik fontos gyűjtőútját, az Arató utcát is leaszfaltozták. A fejlesztés a Félegyháza újjáépül program keretében valósult meg – mondta el az átadáson Csányi József polgármester. Hangsúlyozta: fontosnak tarják az infrastrukturális fejlesztéseket, mert azok nagyban hozzájárulnak a város lakosság megtartó képességének növeléséhez. Arra törekszenek, hogy a város központi útjai mellett a kertvárosi részekben és a külterületen található utakat is felújítsák. Így készült el tavaly a Kossuth városban a Dessewffy utca, a közelmúltban fejeződött be a Nefelejcs utca teljes újraaszfaltozása és folytatódott a Csólyosi út felújítása is. Összességében idén több mint 400 millió forintot fordít az önkormányzat útépítésekre.

A képek (balról-jobbra) Hartyáni Gyula, Csányi József és Fekete Tamás
Fotó: Vajda Piroska / BAON.HU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában