kecskemét

2018.09.21. 07:00

Indul az Ifjúsági Otthon fiataloknak szóló új évadja

Az Ifjúsági Otthonban szeptemberben megkezdődik a gyermekprogramok új évadja. A népszerű Mackó Kuckó szeptember ­22-én, szombaton, fél tízkor debütál. Az anyanyelvi, bábos játszóházban Bogyó és Babóca szüreti kalandjait ismerhetik meg a gyerekek.

Sebestyén Hajnalka

Butkáné Kis Regina hordozási tanácsadóval is találkozhatnak a Babaváró­ kedd estéken az érdeklődők

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Sebestyén Hajnalka

A Bóbita zenés játszóház október­ 13-án, szombaton, fél tízkor indul. Az első program címe: Zsipp-zsupp, kenderzsupp. Ugyanezen a napon, szombaton délután négy órakor látható a Családi Bábszínház első előadása is, Sün ­Balázs címmel.

Butkáné Kis Regina hordozási tanácsadóval is találkozhatnak a Babaváró­ kedd estéken az érdeklődők
Fotó: Sebestyén Hajnalka / Petőfi Népe

Ezeken túl, folytatódik szeptemberben a Babaváró kedd esték sorozat, melyet a Tandem Kapcsolatműhely szervez. Néma Attiláné Ella dúla, szülésfelkészítő és önkéntes szakember társai továbbra is várják a kismamákat és az anyaságra készülőket, valamint hozzátartozóikat az ingyenes előadás-sorozatra. Szeptember 4-én a pozitív szülésélményről, 11-én a szoptatásról, 18-án a babahordozásról esett szó, míg 25-én a babaápolás és babamasszázs lesz a téma. A bemutatókkal színesített előadások 17 és 18 óra között zajlanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában