Ágasegyháza

2018.09.22. 18:33

Falunapot tartottak Ágasegyházán

Szombaton tartották meg a nagy hagyományokra visszatekintő Falunapot Ágasegyházán. A megnyitó műsor keretében elsőként Füredi János polgármester köszöntötte a Falunapra érkezőket.

Sebestyén Hajnalka

A polgármester beszámolt az elmúlt egy évben történt beruházásokról, melyek nagyban hozzájárultak a község fejlődéséhez. Ezt követően pedig átadta a községi díjakat.

Ágasegyházáért emlékérem kitüntető címet ketten vehették át Bagóné Ballun Gyöngyi Éva tanítónő és Balla Gergely Lászlóné Editke körzeti nővér.

Díszoklevél kitüntetésben hatan részesültek: Rab Istvánné Marika, a Boróka Népdalkör és Citerazenekar, a Nem adjuk fel! Idős ellátást nyújtó és Hagyományőrző Egyesület egyik alapító tagja; Balogh Judit nyugdíjas köztisztviselő; Dókáné Kovács Erika alkotóművész és kántor; Balogh László, az Ágasegyházi Sport egyesület elnöke; Börönde Edit mérlegképes könyvelő és Ürögdi Erzsébet kántor.

A műsor további részében felléptek az ovisok, az iskolások, majd a közönséget gyermekműsor és Wing Tsun Kung Fu bemutató szórakoztatta az ebéd előtt. A sportcsarnokban pedig többféle kiállítást tekinthettek meg az érdeklődők.

A Falunap leglátványosabb része idén is a szüreti felvonulás volt, melynek keretében mintegy 50 díszes fogat vonult végig a község utcáin. A falunapi mulatozás ezt követően zenés és szórakoztató programokkal folytatódott.

Címkék#falunap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában