kecskemét

2018.06.22. 07:06

Családi pikniket tartott az SMP

A kecskeméti SMP nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munkatársai emberbarát munka­helyi légkörben végezzék munkájukat és érezzék, hogy egy nagyobb, határokon átívelő család, a Samvardhama Motherson Group tagjai. Ebben a szellemiségben rendezte meg harmadik alkalommal az SMP az immár hagyománnyá vált családi pikniket.

Horváth Péter

A családi program igazi érdekességgel kezdődött: délelőtt gyárlátogatáson ismerhették meg a munkatársak családtagjai a cégcsoport történetét, az SMP kimagasló eredményeit, és gyártúrán nyerhettek bepillantást a gyártási folyamat lépéseibe.

A gyárlátogatás után a Biczó Csárdában napsütés, szórakoztató programok, koncertek és finom falatok várták a közel hétszáz vendéget. Az eseményen Lénárt Erik gyárigazgató köszöntötte a családokat, s egyben értékelte az elmúlt időszakot, megköszönve a munkatársak cégért tett erőfeszítéseit és ismertette a jövőbeli célokat: az idei évre kitűzött árbevétellel bekerültek a megye TOP 5 vállalata közé, a következő évben pedig a Mercedes­ után a második helyre kerülhetnek, és szeptember végéig három raktárcsarnokot építenek meg.

A csárda pázsitján ugrálóvárat és óriáscsúszdát állítottak fel a fiataloknak. Boldog perceket okozott a gyerekeknek a pónilovaglás és az állatsimogató, az alkotóvágytól fűtött kicsik pedig kézművessarokban és népi játékokkal élhették meg kreativitásukat. A vállalkozó kedvűek a hatállomásos Puszta Túrán mérték össze ügyességüket, amelyen értékes tárgyakat nyerhettek.

Török Rebeka második piknikjén vett részt az SMP-család tagjaként. – Nagyon élveztem a túra állomásait, legjobban az airsoft tetszett. Felséges volt az ebéd, de még fenem a fogam egy kemencében sült kenyérlángosra – mondta a fröccsöntő üzem csoportvezetője. Gábor Éva logisztikai diszponens szintén második alkalommal látogatott el a családi napra. Kisfia nem hagyott ki semmit, nagyon élvezte az összes játékot, s az arcfestés után félelmetes tigrissé változott át.

Lénárt Erik lapunknak elmondta, hogy céljuk a szakma tudásközpontjává válni, vagyis egy olyan magasan képzett szakembergárda felépítése, amelynek professzionális segítségét a világ minden pontján igénybe veszik. – Ez kétségkívül megvalósul, hiszen az SMP új korszakába lépett. Mintha a családi piknik kegyeibe fogadó időjárása is ezt szimbolizálná: fényesen ragyog a Nap, akárcsak az előttünk álló jövő – fejtette ki a gyárigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában