Helvécia

2024.07.10. 13:42

Már a nyári szünet elején együtt táboroztak a Feketeerdői iskola diákjai – galériával

Helvécián, a Feketeerdői Általános Iskola a nyári szünet elején újra élettel telt meg. Egy vidám hangulatú tábor várta a gyerekeket.

Sebestyén Hajnalka

A Feketeerdői Általános Iskola napközis táborában 35 kisiskolás kapcsolódott ki. Változatos programok színesítették a napjaikat az iskola falain belül és kívül. Kézműveskedtek, fagyiztak, számháborúztak, játszóházban jártak, minden napot tartalmasan tölthettek el. 

Feketeerdői iskola, Helvécia, nyári tábor,
Együtt táboroztak a Feketeerdői iskola diákjai
Fotó: Beküldött fotó

Abban a meglepetésben volt részük, hogy ők avathatták fel az új játszóvárat is, melyet az iskola a svájci testvérvárostól ajándékba kapott pénzből vásárolt meg. A diákok örömmel vették birtokba a játszóvárat.

Még egy jó hírt megosztott az iskola, mely a szünidő első jó híre volt. Pécsen rendezték meg a Kis Iskolák Sportversenye Diákolimpia Országos Döntőt, melyen a Feketeerdői iskola leány svédváltó csapata 6. helyen végzett. 

A csapat tagjai: Kiss Katalin, Müller Júlia, Cser Alíz, Kiss Hajnalka. A 3 próba egyéni összetett versenyszámban Müller Júlia 45 indulóból a 21. helyen zárt. A gyerekek felkészítő tanára Illés Tibor volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában