Bács-Kiskun

2024.06.20. 07:21

Útinform: több helyen is forgalomkorlátozásra kell számítani

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökön vonatkozóan.

útinform, közúti munkálatok
Fotó:  shutterstock.com / illusztráció

Gyorsforgalmi utak: 

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Inárcs térségében a 38-as és a 31-es kilométer között fix munkavégzés miatt a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalmat a belső sávra és a szemközti oldal belső sávjára terelik. A Röszke felé autózók a külső sávot és a leálló sávot használhatják. 
– A Röszke felé vezető oldalon, Ócsa és Újhartyán között burkolati jeleket festenek fel, 9.00 órától 13.00 óráig a külső sávot lezárják. 
– Szintén Röszke irányába, Kecskemét elkerülő szakaszán, a 89-es és 90-es kilométer között burkolati jeleket festenek fel, 7.00 órától 18.00 óráig csak a belső sáv járható. (napi) 
– Kistelek és Szeged között az elválasztó sávban dolgoznak, 14.00 órától 18.00 óráig a külső sávot lezárják. 

Főutak:

Az 51-es főúton, Kalocsán a 118-as kilométernél vízvezetéket javítanak, emiatt félpályás lezárásra készüljenek.
– Nagybaracska térségében, a 178-as kilométernél favágók dolgoznak, reggel fél 7-től délután fél 2-ig a fél útpályát lezárják, jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, a 35-ös kilométernél félpályás lezárás mellett aszfaltoznak, a 36-os kilométernél pedig a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. Utóbbi esetében forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. 
– Szintén Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben. 
– Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél is a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat ugyancsak helyben kiépített terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 43-as és a 44-es kilométer között körforgalmi csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. 
– Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. 

Az 512-es főúton, Kalocsa elkerülő szakaszán, a 3-as kilométernél kábelt fektetnek le a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában