Generációk juniálisa

2024.06.14. 18:00

Szandi koncertezik Kecskeméten

Generációk juniálisa lesz a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban június 15-én, szombaton 9 és 18 óra között. A nap sztárvendége Szandi lesz.

Orosz Fanni Flóra

Szombaton megannyi nyugdíjas közösséget összefogó Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetségének kezdeményezéseként immár második alkalommal rendezik meg a több száz embert megmozgató pikniket azzal a céllal, hogy Kecskemét nyugdíjas és nem nyugdíjas közösségei találkozhassanak egymással, és minél többen bepillantást nyerhessenek a városi nyugdíjas klubok változatos életébe.

Szandi koncert, nyugdíjas klub, Benkó Zoltán Szabadidőközpont
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A programot Szandi koncertje koronázza meg

A programok már a délelőtt folyamán elkezdődnek, amikor is a résztvevők különböző egészségügyi szűrővizsgálatokon vehetnek részt. A nap folyamán tartanak még közlekedési és bűnmegelőzési bemutatókat, valamint a szociális támogatási lehetőségekkel is megismertetik az érdeklődőket. Az egészséges életmód jegyében közös sétát is beiktatnak a napirendbe, de az online csalások veszélyére is felhívják a figyelmet. A legkisebbeknek kézműves foglalkozásokkal, zsákbamacskával és fagyival készülnek. 

A fellépők között szerepel a Pacsirta Népdalkör, a Hírös Néptánctanoda és a Kunság Táncegyüttes, a Mátyás Király Citera Zenekar és még sokan mások. A délután hangulatát Szandi koncertje emeli magaslatokba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában