Generációk juniálisa

2024.06.15. 19:58

Szandi koncerten szórakoztak a kecskeméti nyugdíjasok – galériával

Második alkalommal rendezték meg a Generációk juniálisa elnevezésű programot Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban szombaton. A nap sztárvendége Szandi volt.

Orosz Fanni Flóra

A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban szombaton egész nap színes programok várták a nyugdíjas közösségeket, hiszen a Kecskeméti Nyugdíjasszövetség kezdeményezéseként, immár második alkalommal rendezték meg a több száz embert megmozgató pikniket. A rendezvény azzal a céllal jött létre, hogy Kecskemét nyugdíjas és nem nyugdíjas közösségei találkozhassanak egymással, és minél többen bepillantást nyerhessenek a városi nyugdíjas klubok változatos életébe. Ezt hangsúlyozta köszöntőjében Kormányosné Makai Eszter, a Kecskeméti Nyugdíjasszövetség elnöke is. A résztvevőket Pászti András önkormányzati képviselő is köszöntötte, aki örül annak, hogy a Nyugdíjas Szövetség aktívan összefogja a közösséget.

Generációk juniálisa, gyerekek,fellépés
Gyerekek is fellépte a Generációk juniálisán
Fotó: Bús Csaba

A fellépők között szerepelt a Pacsirta Népdalkör, a Hírös Néptánctanoda és a Kunság Táncegyüttes, a Mátyás Király Citera Zenekar és még sokan mások. A délután hangulatát Szandi koncertje emelte magaslatokba.

A programot Kecskeméti Megyei Jogú Városa és a Hírös Sport Nonprofit Kft. is támogatta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában