Köszöntés

2024.06.18. 21:15

Családi pikniket rendeztek dr. Vass Katalin gyermekorvos tiszteletére Baján – galériával

Megható módját választották a köszönetnyilvánításnak a közelmúltban véglegesen nyugdíjba vonuló dr. Vass Katalin gyermekorvos által egykor ellátott szülők és gyermekeik hétfőn, a Petőfi-szigeten található játszótéren.

Márton Anna

A családi piknikre unokáival és dédunokájával érkezett a népszerű gyermekgyógyász, aki 54 év szolgálat után adta vissza praxisát. Könnyes szemmel fogadta a köszöntéseket. A három generációt is kiszolgáló háziorvos tiszteletére a Bajakert Kft. segítségével egy japán díszcseresznyefát is ültettek a jelenlévők, melyre egy „Kati néni fája” feliratú, a Fotó Kft. által felajánlott emléktáblát is elhelyeztek.

dr. Vass Katalin, doktornő, köszöntés
A nyugdíjba vonuló dr. Vass Katalin gyermekorvost köszöntötték 
Fotó: Beküldött fotó

Dr. Csepregi-Kiss Boglárka, az esemény szervezője elmondta: sokat gondolkodtak azon, milyen módon köszönjék meg dr. Vass Katalin áldozatos munkáját, majd úgy döntöttek, nem egyenként mennek be a rendelőbe, hanem egy közös nagy családi piknik keretében köszönik meg a doktornő áldozatos munkáját. A szervezők egy virágcsokorral és egy emlékkönyvvel is meglepték dr. Vass Katalint.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában