Szórakozás

2024.06.16. 13:47

Jó hangulatban telt el az első Ballószögi Ifjúsági Nap – galériával

Sokakat megmozgatott a Ballószögi Ifjúsági Nap, melyet első alkalommal rendeztek meg szombaton a helyi sportcentrumban. A játékos feladatok mellett hasznos tudással is gazdagodtak a gyerekek és fiatalok.

Sebestyén Hajnalka

Alig egy éve alakult meg a Ballószögi Ifjúsági Csoport, melynek nem titkolt célja, hogy összefogja a helyi és a környékbeli fiatalokat. A fiatalok által vezetett csapat olyan programokat szeretne szervezni, mely megszólítja saját korosztályukat. Önálló rendezvények mellett a helyi fesztiválokba, rendezvényekhez is csatlakoznának. Erre már az elmúlt hónapokban is több példa volt.

Ballószög, gyerekprogram
Színes programok várták a fiatalokat Ballószögön
Fotó: Menyhárt Sándor

Szombaton első alkalommal hívták életre a Ballószögi Ifjúsági Napot. A sportcentrumban egész nap ingyenes szórakoztató programok, játékos és hasznos tudást is nyújtó versenyek zajlottak, este pedig a zene szólt. A csapat a helyi fiataloknak is teret nyújt, így fiatal tehetségek is felléphettek.

Sok támogató melléjük állt, így a programok között volt lőverseny, ismerkedhettek a fegyverekkel, sokan méretették meg magukat a FIFA bajnokságon, „pufi-kuki” bajnokságon, és természetesen a sörpong is népszerű volt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában