Pályázat

2023.10.04. 19:15

Értékes kültéri játszóeszközzel gazdagodott a lajosmizsei óvoda – galériával

Mihály-napi vásárt tartottak a napokban a Meserét Lajosmizsei Óvoda és Bölcsődében, ami nemcsak a színes programok miatt volt különleges, hanem azért is, mert egy színpompás játszóvárat vehettek át a gyerekek az óvoda udvarán a VERBAU jóvoltából.

Horváth Péter

Egy színpompás játszóvárat vehettek át a gyerekek az óvoda udvarán a VERBAU jóvoltából.

Fotó: Horváth Sándor

Az építőipari cég ovis rajzpályázatot hirdetett, melynek egyik célja az a figyelemfelkeltés volt, hogy a reflektorfény a gyermekben rejlő kreativitásra és tehetségre irányuljon. A másik cél pedig a gyermekek ösztönzése arra, hogy képzeletük segítségével alkossák meg álomházaikat és váljanak valódi alkotóvá, mert bennük lakoznak a jövő építői. 

A VERBAU Lázár Mirkó rajzát díjazta, a pályaművet a második legjobbnak ítélték, amivel egymillió forint járt. Sipos Ágnes intézményvezető köszönetét fejezte ki a VERBAU-nak, valamint a közösségnek, hangsúlyozva, hogy milyen sok adakozó ember található, akik az óvodáért, gyermekekért összefogtak és még szinte ugyanennyi összeget hozzátettek, ami segítségével elkészülhetett a játék. A vásáron az átadó mellett táncház, zumba, ügyességi feladatok, tésztafűzés, fotósarok, palacsinta és mese várta a családokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában