Kecskeméti Szakképzési Centrum

2023.09.21. 14:25

Ünnepélyes tanévnyitót tartott a Gál Ferenc Egyetem Kecskeméten

Az ünnepélyes tanévnyitót tartott a Gál Ferenc Egyetem csütörtökön a Kecskeméti Szakképzési Centrum Bibó István utcai épületében.

Orosz Fanni Flóra

A hallgatókat köszöntötte többek között dr. Mák Kornél, a GFE intézetvezető docense, dr. Beke Szilvia, a GFE ESZK dékánhelyettese, illetve az intézmény oktatói

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A Gál Ferenc Egyetem gyulai Egészség-és Szociális Tudományi Kara és a kecskeméti Bolberitz Pál Képző Központ csütörtök reggel nyolckor tartotta meg idei tanévnyitóját, ahol a hallgatókat köszöntötte többek között dr. Mák Kornél, a GFE intézetvezető docense, dr. Beke Szilvia, a GFE ESZK dékánhelyettese, illetve az intézmény oktatói.

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Dr. Mák Kornél mindenekelőtt elmondta, hogy a céljuk, hogy a másfél éves képzés végére olyan szakembereket engedjenek el, akik kellő szakmaisággal és magabiztossággal tudják később kamatoztatni tudásukat. Tanulni viszont nemcsak a könyvekből és tanulmányokból lehet, hanem egymástól is. Az intézetvezető docens elmesélte, hogy az előző évfolyam viccesen megjegyezte: Inkább megbuknak, hogy még tovább ott maradhassanak. Ezzel arra akart utalni, hogy a tanagyag mellett az órák hangulata és a tanár-diák kapcsolatok is példaértékűek. Hangsúlyozta, hogy a hallgatók bármilyen problémával, bátran kereshetik oktatóikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában