Program

2023.08.28. 20:19

Ingyenes zenebölcsőde bemutatóra várják a családokat Lajosmizsén

Augusztus 30-án, szerdán nyár végi zenebölcsi bemutató lesz a lajosmizsei művelődési házban.

Orosz Fanni Flóra

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Závori Erika, a ZErka Összhang egyik alapítója, ismét zenés foglalkozásra várja a legkisebbeket, ezúttal Lajosmizsére. A zene pozitív hatásai már kisgyermekkorban megmutatkoznak és elősegíthetik a gyermek fejlődését, éppen ezért Erika már a legkisebbeket is megismerteti a hangokkal, dallamokkal, a Babusgató foglalkozása keretein belül.

Gyakorló pedagógusként és két gyermek édesanyjaként úgy érzi, hogy a szeretetteljes, biztonságos légkörben együtt eltöltött idő a legtöbb, amit egy szülő az első években adhat gyermekének. Az ölbeli játékok, a simogatások, az ismerős mozdulatok, mondókák, dalok ismétlése mind a világ megismerését, a gondtalan felfedezés élményét nyújtják a kicsiknek. A Babusgató zenei foglalkozás célja, hogy a szülők egy régi-új eszközt kaphassanak a zenén keresztül a kezükbe, amivel megnyugtathatják gyermeküket, és észrevétlenül fejleszthetik képességeiket. A babák a közösség első élményét is megtapasztalhatják ezeken a foglalkozásokon, ahol kis csoportokban, rájuk figyelve, képzett pedagógus vezetésével zajlik a feléjük fordulást biztosító tevékenység – olvasható a foglalkozás leírásában. 

Az érdeklődő és zeneszerető szülőket és kisgyermekeiket augusztus 30-án két turnusban várják a bemutatóra, a lajosmizsei művelődési házba: 9:30-tól 10:00-ig, illetve 10:15-től 10:45-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában