Meszes Beach

2023.07.12. 16:24

Országos jet-ski találkozót tartottak Kalocsán – galériával

„Meszes Beach”-nek nevezett homokos Duna-part adott otthont a hagyományteremtés szándékával megrendezett I. Jet-ski találkozónak, szombaton.

Zsiga Ferenc

Budapestről, Budaörsről, Sopronból, de még Szlovákiából is érkeztek, hogy délelőtt Kisapostag, Paks érintésével, mintegy 60 kilométeres távot megtéve túrázzanak egyet a folyón

Fotó: Zsiga Ferenc

A helyieken túl több tucatnyian, mások mellett Budapestről, Budaörsről, Sopronból, de még Szlovákiából is érkeztek, hogy délelőtt Kisapostag, Paks érintésével, mintegy 60 kilométeres távot megtéve túrázzanak egyet a folyón. A vízi járműveket és azok felszerelését előzetesen a Paksi Vizirendészeti Örs munkatársai ellenőrizték, a rendőrök az útvonalat is biztosították. Mint Müller László főszervező elmondta: az összejövetel nem a versengésről, sokkal inkább a jet-ski szeretetéről és a barátságról szólt. A találkozó közös vacsorával, bórkóstolóval zárult, az éjszakába nyúló buli hangulatáról a Laza Rádió lemezlovasai gondoskodtak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában