Útinform

2023.06.02. 07:10

Mutatjuk a pénteki közlekedési információkat Bács-Kiskunból

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópálya,
- Budapest felé, Kecskemét térségében, a 89-es kilométernél fél 11-től 12 óráig karbantartási munkát végeznek. Mozgó terelés mellett kerítik el a belső sávot.
- a főváros felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet. (50479-es és 50485-ös jelű ágak)

Az M8-as autópályán, a Pentele-hídon burkolatjavítást végeznek, az 51-es főút felé vezető oldalon. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munkavégzés kapcsán Dunavecsénél, az M8-as autópálya, 51-es főút, 513-as főúti csomópontjában félpályás lezárást és jelzőlámpás forgalomirányítást vezettek be. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten az Árpád körúton, a Dózsa György út csomópontja előtt közmű építési munkákat végeznek. A 86-os kilométernél félpályás útlezárás van érvényben.

A 44-es főúton, Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt az 5-ös kilométernél, illetve 8-as kilométernél félpályán halad a forgalom.

Baja átkelési szakaszán, az 51-es főúton, a 159-es kilométernél az út menti padkát és szegélyt állítják helyre. 7.30 és 14.45 között a munkaterületnél a fél útpályát elkerítik a járművek elől.

Az 51-es főúton, Dunavecsénél, a Kelédháti utca kereszteződésénél körforgalmú csomópontot alakítanak ki. A 72-es kilométernél félpályás lezárásra és jelzőlámpás forgalomirányításra számítsanak!

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

A 441-es főúton, Nagykőrös határában, a temetőnél új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as kilométernél egy sávosra szűkítették az útpályát, ezért a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Mindennaposak a torlódások, ezért az arra közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában