Útinform

2023.06.05. 07:36

Mutatjuk a hétfői közlekedési információkat Bács-Kiskunból

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskunban.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán a főváros felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet. 

Budapest felé, Kecskemét térségében zajszint mérést végeznek. A 84-es kilométernél a belső sávot zárják le. Budapest felé, Kiskunfélegyháza térségében javítják a szalagkorlátot. A 118-as és a 117-es kilométer között az aktuális munkaterületnél 12:30-ig sávzárás nehezíti az haladást.

Szintén a szalagkorlátot javítják Röszke felé, Kecskemétnél. A 81-es kilométernél soroljanak a belső sávba!

Főutak:

Az 5-ös főúton Kecskeméten, az Árpád körúton a Dózsa György út csomópontja előtt közmű építési munkákat végeznek. A 86-os kilométernél félpályás útlezárás van érvényben.

Az 51-es főúton Dunavecsénél, a Kelédháti utca kereszteződésénél körforgalmú csomópontot alakítanak ki. A 72-es kilométernél félpályás lezárásra és jelzőlámpás forgalomirányításra kell számítani.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

A 441-es főúton Nagykőrös határában, a temetőnél új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as kilométernél egy sávosra szűkítették az útpályát, ezért a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Mindennaposak a torlódások, ezért az arra közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak!

Kamionstop:

A kamiontilalom június 10-én, szombaton este 10 órától, június 11-én, vasárnap este 10 óráig lesz érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában