Születésnapi rendezvény

2023.05.13. 10:26

Főzőversennyel és kóstolóval ünnepelt a félegyházi vállalkozás a jakabszállási repülőtéren – galériával

A nagykereskedelemmel foglalkozó Dél-100 Kft. fennállásának 25. évfordulója alkalmából nagyszabású születésnapi rendezvényt tartott pénteken Jakabszálláson.

Lizik-Varga Katalin

Az eseményen jubileumi főzőversenyt is rendeztek, amelyen csapatok mérték össze a tudásukat.

Fotó: Lizik-Varga Katalin

A PlusMarket és a GoodsMarket bolthálózatot üzemeltető kiskunfélegyházi vállalkozás szakmai árubemutatóval, kereskedői és fogyasztói termékbörzével és kóstolóval várta partnereit, illetve minden kedves ügyfelét a jakabszállási repülőtéren. 

Az eseményen jubileumi főzőversenyt is rendeztek, amelyen csapatok mérték össze a tudásukat.  Az egész napos ünneplésen gazdag gyermekprogram is várta az érdeklődőket. 

Dobi István tulajdonos elmondta, hogy 1998-ban indították el a vállalkozásukat, akkor még 100 forintos boltot üzemeltettek, ahol inkább iparcikk jellegű háztartási termékeket forgalmaztak. 2008-tól nyitották meg a GoodsMarket üzleteket, ahol már minőségibb vegyi árúval dúsították a kínálatot, 2013-tól pedig a PlusMarket drogéria-hálózatot is elindították. 

– A nulláról kezdtünk, nem volt mögöttünk egy kereskedelmi minta – fogalmazott Dobi István, tulajdonos. Hozzátette: azt mondhatja, hogy gyakorlatilag a kis trabant kombis vállalkozó, aki 97-ben Félegyháza környékén, Majsán, Csongrádon vagy Kisteleken piacolt, mára egy több mint 200 boltból álló hálózat többségi tulajdonosaként a társaival közösen több mint 200 üzletet működtet. – Igyekszünk továbbra is nagyon magas szinten kereskedni és jó kiszolgálással, barátságos, szép környezetben várni a vásárlókat – tette hozzá a vállalkozó. 

Az üzlethálózatokban egyébként több mint 200 embert alkalmaznak és közel 20 ezer terméket forgalmaznak Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Szolnok és Pest vármegyében egyaránt. 

– A siker titka, hogy az ember, amit csinál, azt szívvel-lélekkel csinálja, hogy legyen annyira emberséges, hogy megtalálja azokat a partnereket és munkatársakat, akikkel közösen csapatként együtt dolgozva előrébb tudják vinni azt, amivel foglalkoznak – vallja Dobi István. Mint mondta, a 25 év megtanította arra, hogy meglássa, igazán sikeres akkor lehet valaki, ha megfelelő alázattal viszonyul mindenkihez az élet minden területén, a munkát is beleértve. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában