Futóverseny

2023.04.01. 12:24

Nyuszifutást és sütivásárt tartottak Bácsalmáson – galériával

A szemerkélő eső ellenére közel százan vettek részt a bácsalmási központi óvoda által szervezett szombat délelőtti nyuszifutáson és sütivásáron.

Juhász Jenő

A nyuszival együtt futottak a gyerekek

Fotó: Juhász Jenő

A művelődési ház melletti téren felállított sátornál szebbnél szebb és finomabbnál finomabb süteményekkel és kreatív húsvéti díszekkel várták az érdeklődőket. Az édességeket a szülők és nagyszülők ajánlották fel, míg a dekorációkat és az ajándékokat az óvoda dolgozói készítették. Két lelkes amatőr cukrásznak köszönhetően még egy-egy tortára is licitálhattak az érdeklődők.

Az összejövetel résztvevőit Dvorácskóné Vuity Erika óvodavezető köszöntötte, majd tájékoztatást adott a rendezvény programjáról. Először egy rövid bemelegítést tartottak a „nyuszis óvónők” közreműködésével, majd ezt követően elindult a rajt. Egy kilométeres távot kellett megtenni futás vagy séta formájában a település központi részén. 

Az intézményvezető érdeklődésünkre elmondta, hogy immár második alkalommal rendezték meg a nyuszifutást. Nagyon örülnek a sok felajánlásnak, a jótékonysági rendezvény bevételéből pedig a központi óvoda udvarán lévő játékokat szeretnék bővíteni.

A verseny résztvevőinek egy-egy tábla csokoládéval és egy jelképes éremmel kedveskedtek a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában