Útinform

2023.04.28. 07:31

Itt számíthatnak forgalomkorlátozásokra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük a pénteken érvényben lévő, Bács-Kiskun megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán,
– a főváros felé vezető oldalon, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet. (50479-50485 ágak)

– a főváros felé, Inárcs térségében a 34-32-es km között az informatikai rendszeren végeznek munkálatokat, 9.00-től 15.00-ig a külső sáv zárása mellett dolgoznak.

– a főváros felé, Kecskemét térségében a 84-es és a 77-es km között a sérült szalagkorlátot javítják több helyszínen, az aktuális munkaterületnél csak egy sáv járható. (7.30-15.00)

Főutak:

Az 52-es főúton,
– Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

– Solt belterületén, a Földvári úton, a Katona József utca kereszteződésénél gázvezetéket építenek. Az 57-es km-nél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

A 441-es főúton, Nagykőrös határában, a temetőnél új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as km-nél egy sávosra szűkítették az útpályát, ezért a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Mindennaposak a torlódások, ezért az arra közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak!

Kamionstop:

Változott a hétvégi kamiontilalom: 2023. április 30. (vasárnap) 06 órától 22 óráig, majd 2023. május 1. (hétfő) 06 órától 22 óráig lesz érvényben.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában