Program

2023.04.22. 20:18

Hírös Kecskemétiek című pódiumbeszélgetésre invitálják az érdeklődőket

Hétfőn 18 órakor folytatódik a Hírös Kecskemétiek című pódiumbeszélgetés. A vendégek: dr. Hajdu Edit szőlőnemesítő, Fazakas Géza színművész és Balanyi Zoltán szobrászművész.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közkedvelt Hírös Kecskemétiek című pódiumbeszélgetés-sorozata a 2022/23-as évadban ötödik alkalommal április 24-én, hétfőn 18 órakor várja az érdeklődőket három őszinte, mélyreható, helyenként humoros beszélgetéssel. Beszélgetőpartnerek ismert, kecskeméti kötődésű személyiségek, akik pályájukról, sikereikről, bukásaikról és terveikről életük legemlékezetesebb pillanatainak felidézésével mesélnek a Kelemen László Kamaraszínházban (volt Városi Mozi épülete).

Kriskó János műsorvezető három vendéggel beszélget: dr. Hajdu Edit kertészmérnökkel, szőlőnemesítővel, Fazakas Gézával, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművészével, valamint Balanyi Zoltán szobrászművésszel, a Károli Gáspár Református Egyetem docensével. 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékot lehet jelezni az alábbi elérhetőségeken ([email protected], (+ 36 76 501-174), illetve a helyszínen az előadás előtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában