Útinform

2023.03.22. 08:08

Itt vannak a legfontosabb közlekedési információk Bács-Kiskunból

Összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, a főváros felé, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban építési munka miatt lezárták a felhajtó ágat. Kerülni a 108-as km-nél fekvő, Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Az M5-ös autópályán Röszke felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében munkavégzés miatt, a 70-es km-nél reggel 8:00 és 10:30 között a leálló sávot és váltakozva a külső majd a belső sávot zárják le.

Az ellenkező irányban, ugyancsak Lajosmizse térségében munkavégzés miatt, a 70-es km-nél 9:00 és 10:00 között a szintén a leálló sávot és váltakozva a külső majd a belső sávot zárják le.

A határ felé, Kiskunfélegyházán a hidat, szegélyt, fénytörőhálót és a kresz táblákat mossák 06:30 és 16:00 között. Mozgóterelés mellett a 114-es km-től haladnak a 92-es km-ig és a leálló és a belső sávot lezárják.

Főutak:

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén március 25-én, szombaton 22.00-tól, március 26-án, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában