Programajánló

2023.03.31. 14:13

Húsvétra hangoló programok várnak ránk a hétvégén

Nagyszerű hétvége elé nézünk, sokféle programból lehet válogatni. Íme egy kis ízelítő a Kecskeméten és környéken élőknek.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Kecskeméten péntek este ismét elmehetünk az Éjszakai Forgatagra a Spartacus sportcsarnokba. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Térben 18 órától várják a sportolni vágyókat. Éjszakába nyúló csocsó-, darts- és asztalitenisz versenyeken vehetnek részt az érdeklődők, teljesen ingyenesen, sőt még büféasztalt is terítenek. A sportágak legjobbjai minden alkalommal éremdíjazásban részesülnek.

A szombat bővelkedik programokban, ezekből is válogattunk. Rózsás Rudolf Kert napot tartanak az épülő-bővülő Rudolf városrésznél. Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a fejlesztésekhez kapcsolódóan tartja meg 9 és 13 között a Rózsás Rudolf Kert napot a Mercedes-Benz Sport Akadémia parkolójánál. A programok között szerepel a Rudolf kert jelene és jövője című fotó- és látványterv-kiállítás, kedvezményes rózsatővásár és szaktanácsadás, valamint kézműves foglalkozások gyerekeknek. 

A Hírös Agórában szombaton 10.30-kor nyílik meg a lakosság által kölcsönbe adott plüssnyuszik kiállítása. A NyuszikaLand április 6-áig tekinthető meg. 

A Katona József Könyvtárban Társasjáték klub zajlik 14-18 óra között. Április elsejéhez kapcsolódva bolondos játékokat ajánlanak majd a világ minden tájáról. Ugyanitt 15 órakor kezdődik a túl az Óperencián családi mesedélután. A Húsvéti Mese programot Rendekné Nyul Marianna gyerekkönyvtáros tartja meg.

A Szórakaténusz Játékmúzeumban 10 órától Lilla mesék címmel interaktív mese kézműves foglalkozásra várják az érdeklődőket. Tassy Ilona a Szállást kérő róka és Farkastanya című meséket adja elő.

Ha pedig elhagynánk a város határát, Ballószögön, a Faluházban szombaton 13 és 18 óra között Húsvétváró rendezvényt tartanak. Lesz kézműves vásár, kézműves foglalkozás tojásfestéssel, mézeskalácssütéssel, és játékokkal, arcfestéssel, csillámtetoválással, bábelőadással, állatsimogatóval, lovaglással, tojáskereső versennyel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában