Kecskemét / Nagykőrös

2023.03.17. 18:31

Folytatódik a 441-es út építése

A kecskeméti önkormányzat arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a 441-es számú főúton a téli leállás után folytatódik a munkavégzés. Nagykőrösön, a Téglagyári úti körforgalom építése miatt várhatóan március 21-től (keddtől) ismét lámpás félpályás forgalomterelés lép életbe.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Mint írják, várhatóan március 22-től a 441-es főút Nagykőröshöz közelebb eső szakaszán először a Nagykőrösről Kecskemét felé tartó forgalmat, majd a Kecskemétről Nagykőrös felé tartó forgalmat irányítják át a főútról a már kiépített terelőútra. Ekkor végzik el irányonként az úton a kopóréteg építését, a már átépített szakaszon a végleges útburkolati jelek festését és a padka kialakítását. Ez a munka várhatóan két hetet vesz igénybe. Ezt követően ezen a szakaszon visszakerül a teljes forgalom a 441. számú főútra. A kivitelező a 441-es számú út Kecskemét és Nagykőrös közötti teljes szakaszán kéri a közlekedők türelmét, fokozott figyelmét és óvatosságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában