Kecskemét

2023.03.20. 20:41

Áprilisban kiderül, ki lesz a hülye járás minisztere – videóval

Hülyén járni megéri majd április elsején. Idén ugyanis ismét megszervezik a Hülye Járás Napját Kecskeméten. A vidám eseményen kiderül, ki lesz a hülye járások minisztere.

Sebestyén Hajnalka

Képünk a tavalyi Hülye Járás Napján készült

Fotó: Bajáki Zsanett / archív-felvétel

A KÁEFTÉ, azaz a Kecskeméti Fiatalok Társasága idén újra megrendezi a Hülye Járás Napját Kecskeméten. A programot a főtér Cifrapalota felöli végéből indítják április 1-jén 17 órakor. Mindenkit arra biztatnak, kövessék az önfeledt nevetés hangját! A flasmob végén megválasztják a hülye járások miniszterét, aki egy évig viselheti a megtisztelő címet. 

A rendezvény nyilvános és ingyenes. Sőt, újdonságként már nyeremény is lesz az oklevél és ajándékmatricák mellé. A hülyén járás mellett lesz hosszúlépés-verseny is.

Ez egy tipikusan fiataloknak szóló, mindenféle politikától és közéleti témától mentes, stresszlevezető rendezvény, amihez könnyű csatlakozni. Sokan be is öltöznek, vagy legalább esernyőt, táskát ragadnak a vonuláshoz.

A szervezők elmondták: a hülye járás kifejezetten alkalmas arra, hogy teret adjon a diákoknak ahhoz, hogy kicsit bolondozzanak érettségi és más vizsgák előtt, de családok számára is jó szórakozásnak ígérkezik. Erre korábban a Párnacsatát használták.

Az esemény már elérhető Facebook-on.

A tavalyi Hülye Járás Napjáról készült videónk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában