Összefoglaló

2023.03.22. 20:53

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. március 22.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Baon.hu

Képünk a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár Technikumában készült a Diákönkormányzati Napon

Fotó: Bús Csaba

Négy külföldi jármű ütközött össze az M5-ös autópályán Lajosmizse határában. 

A Kecskeméti Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett pénzmosás, sikkasztás és bűnpártolás miatt emelt vádat abban az ügyben, amelyben egy testvérpár a társaik segítségével kamionokban szállított ömlesztett terményekből és gázolajból egy országúti parkolóban rendszeresen vásároltak kisebb-nagyobb tételeket a sofőröktől.

Drámai mértékben megszaporodott Európában a csoportos nemi erőszak

Ismét együtt van a kocséri gólyapár

Szerdán rendezték meg a Diákönkormányzati Napot a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár Technikumában. Sokféle program várta a fiatalokat, többek között a Mentsvár kutyaállatmenhely is kitelepült, akiknek eledelt gyűjtöttek, és segítik az örökbefogadásokat.

Álló járműbe ütközött és keresztben állt meg az M44-esen egy nyergesvontató. 

Idén a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának 16 hallgatója részesült a Magyar Nemzeti Bank Kiválósági ösztöndíjában.

Szerdán rendezték meg a Diákönkormányzati Napot a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár Technikumában. Sokféle program várta a fiatalokat, többek között a Mentsvár kutyaállatmenhely is kitelepült, akiknek eledelt gyűjtöttek, és segítik az örökbefogadásokat.

A víz világnapja alkalmából rendeztek ünnepséget szerdán a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- Élményfürdőben. A helyi gyógyvizet megáldotta dr. Bábel Balázs, a Kalocsa-Kecskeméti főegyházmegye érseke.

A napokban egyre több szabadban keletkezett tűzhöz riasztják a tűzoltókat, amelyek oka általában kerti zöldhulladék-égetésre vezethető vissza.

A kecskeméti városházára dísztermében mutatták be kedd este Fábián Janka könyvét, mely Szemereyné Pataki Klaudia polgármester ötlete nyomán készült a városháza felújításának alkalmából. A kötet Kecskemét híres szülöttének, Ferenczy Idának állít emléket.

Berlinben 2020 óta csaknem háromszáz csoportos nemi erőszakot regisztrált a rendőrség, ráadásul a bűncselekmények több mint felét külföldiek követték el.

Az Egyesült Államok és Nyugat-Európa után immár Magyarországon is megjelentek azok az LMBTQ-barát szórakozóhelyek, amelyek teret adnak a kisgyermekek társaságát kereső, őket fogdosó transzvesztitáknak.


 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában