Összefoglaló

2023.03.20. 20:39

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. március 20.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Baon.hu

Képünk az 52-es főúton készült, ahol három autó összeütközött

Fotó: Donka Ferenc

Idős édesanyját erőszakolta meg, majd verte félholtra egy botosányi férfi.

Kozma Ákos a gyermekek védelemhez és gondoskodáshoz való jogának érvényesülésével kapcsolatban indított átfogó vizsgálatot a tanulókat érő szexuális zaklatással, bántalmazással szembeni hatékony fellépés és az ezek megelőzésével kapcsolatos körülmények, intézkedési lehetőségek megfelelő feltérképezése, javaslatok megfogalmazása érdekében.

Bács-Kiskunban is alakulhat ki porvihar.

Keddtől csütörtökig módosíthatók a középiskolai felvételi jelentkezések.

Két autó ütközött Kiskunmajsánál hétfő délelőtt. 

Egy ember megsérült amikor hétfő délután három autó összeütközött az 52-es főúton.

A Szent László Általános Művelődési Központ óvodásai a Silver Fit edzőterembe látogattak el pár nappal ezelőtt. Mint azt Ralbovszki Valéria fitneszoktató hírportálunknak elmondta, ez már nem az első alkalom, hogy a kicsiket a sport világába kalauzolják.

Négy ország, hetvennégy egyesületének közel ötszáz sportolója mérte össze erejét a Diák A-, Diák B-korcsoportos cselgáncs Magyar Kupán, valamint a serdülőknek szervezett országos rangsorversenyen szombaton, Mórahalmon.

A város minden szakiskolájából, az Bajai Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményből és a Bácsalmási Gimnáziumból érkezett közel 800 fiatal hétfő délelőtt a Bajai Városi Színházterembe a bűnmegelőzési programra. A középiskolás diákok számára prevenciós előadást tartottak.

A fülöpjakabiak közel 900 ezer forintot gyűjtöttek össze a hétvégén Tamási Izabella családjának megsegítésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában