Találkozó

2023.03.20. 07:00

A költségvetésről és a támogatások szétosztásáról is döntöttek a polgárőrök Helvécián

Elnökségi ülést tartott pénteken a Bács-Kiskun Vármegyei Polgárőr Szövetség vezetősége a járási koordinátorok részvételével pénteken Helvécián.

Horváth Péter

Helvécián találkozott a Bács-Kiskun Vármegyei Polgárőr Szövetség vezetősége

Fotó: Beküldött fotó

A polgármesteri hivatalban rendezett vezetői értekezleten a szövetség életét érintő idei legfontosabb kérdésekben egyeztetett az elnökség. A vezetőség beszámolót hallgathatott meg dr. Fekecs Dénes vármegyei elnöktől, az Országos Polgárőr Szövetség általános és stratégiai elnökhelyettesétől az előző ülés óta eltelt történésekről, valamint a 2022-es évről. Dr. Szigeti László, az OPSZ gazdasági és pénzügyi elnökhelyettese szót ejtett a tavalyi költségvetési támogatás elszámolásának tapasztalatairól, majd a vármegyei elnök ismertette az idei munkatervet és a költségvetés tervezetét. Ezt követte a Belügyminisztériumi támogatások szétosztásáról szóló tárgyalás. A vezetőség rövid egyeztetést követően döntött a vármegyei polgárőr nap megrendezéséről is. 

Az előző évről dr. Fekecs Dénes vármegyei elnök, az Országos Polgárőr Szövetség általános és stratégiai elnökhelyettese (középen) számolt be
Fotós: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában