Útinform

2023.02.09. 07:22

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörökön Bács-Kiskunban.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán
- Kistelek és Szatymaz között a burkolat hibáit javítják ki reggel fél 8 és délelőtt 10 óra között. Az aktuális munkaterület mellett a belső sávba terelik a járműveket és 60 km/h-s sebességkorlátozás követel figyelmet.

Főutak:

A 31-es főúton, Nagykátán, a Jászberényi út és a Kossuth Lajos út kereszteződésénél csomópontot építenek. A 62-es km-nél útszűkület és jelentős sebességkorlátozás lassítja az autózást.

A 49-es főúton, Csenger közelében, egy híd dilatációs szerkezetét javítják. Az 50-es km-nél útszűkület mellett dolgoznak.

Az 51-es főúton Baja és Hercegszántó között javítják a burkolatot. A munkaterületnél felére szűkítik az útpályát.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 54-es főúton Nemesnádudvar és Érsekhalma között az út menti fákat gallyazzák. A 84-es és a 85-ös km között félpályás lezárás mellett dolgoznak. A munkaterületnél jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A 311-es főúton, Nagykátán csomópontot építenek. Az 1-es km-nél útszűkület, alkalmanként félpályás korlátozás és 30 km/h-s sebességkorlátozás nehezíti az átjutást.

A 441-es főúton, Nagykőrös átkelési szakaszán, a 18-as km-nél útépítés miatt útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában