Kovácsné Doroghy Dóra

2023.01.03. 19:57

Világsztárokkal találkozott Katarban a félegyházi táncosnő

Életre szóló élményekkel tért haza Kovácsné Doroghy Dóra a katari labdarúgó-világbajnokságról, ahová munkája révén jutott el. A közel-keleti országban öt hétig hoszteszként dolgozó kiskunfélegyházi táncosnő olyan hírességekkel találkozott, akiket korábban csak a filmvászonról és a televízióból ismert.

Gulyás Sándor

Világsztárokkal találkozott Katarban a félegyházi táncosnő

Fotó: Beküldött fotó

Kovácsné Doroghy Dóra hip-hop, illetve show táncosként, valamint oktatóként tevékenykedik a kiskunfélegyházi Silver Step Tánc Stúdióban. Emellett más területen is folyamatosan képzi magát, jogot tanul, illetve a fotózás sem áll tőle távol.

– Szeretem az új dolgokat és a kihívásokat, ennek köszönhetően fogalmazódott meg bennem az elhatározás, hogy hoszteszként is kipróbálom magam. A lehetőségről, hogy mindezt a labdarúgó világbajnokságon próbálhatom ki először, egy budapesti ismerősömtől értesültem. Volt ugyan némi fenntartásom a munkával kapcsolatban, de mégis beadtam a jelentkezési lapot. A dohai ügynökség vezetőivel való találkozás után viszont már nem voltak félelmeim. Az állásinterjút követően jó néhány hét eltelt, míg megkaptam az értesítést, hogy egyike vagyok annak az öt magyar lánynak, akik utazhatnak Katarba – idézte fel a történéseket Kovácsné Doroghy Dóra.

Kiérkezésük után szinte azonnal megkezdték a felkészülést, a helyi szokásokkal való megismerkedést.

– A stadionokban a V.I.P. és V.V.I.P. páholyokba érkező vendégeket kellett fogadnunk. Nekem a Különösen Fontos Személyeknek fenntartott bejáratnál kellett dolgoznom, nagyon sok világsztárral találkoztam, egyebek mellett David Beckhammel, akivel háromszor is összefutottam. Mindenki rendkívül kedves és udvarias volt velem, egyetlen alkalommal sem éreztem, hogy lenéztek volna. Találkoztam  Lionel Messi és Cristiano Ronaldo családjával, az Oscar-díjas színész Morgan Freemannel, a rapper Tyga-val is – sorolta a fiatal félegyházi táncosnő.

A közel-keleti országban eltöltött öt hétből három kemény munkával telt el.

– Az első hét volt a legnehezebb, a csoportmérkőzések alatt lényegében csak aludni volt időnk. Tíz-tizenkét órát voltunk egyfolytában talpon. Öt órával a mérkőzések kezdete előtt a stadionban kellett lennünk, és mi voltunk azok, akik utolsóként hagytuk el a V.V.I.P páholyt. A munka nem volt nehéz, de rendkívül kimerítő, ennek ellenére élveztem, hiszen olyan hírességekkel találkoztam, akiket korábban csak a filmvászonról és a televízióból ismertem, emellett pedig olyan esemény része lehettem, ami nem mindenki számára adatik meg az élete során – tette hozzá Kovácsné Doroghy Dóra.

A tánc az örök szerelem

Kovácsné Doroghy Dóra a jövőben sem mondana nemet egy ilyen munkának, de hivatását soha sem adná fel.

– Tizenöt éve kezdtem el táncolni a Silver Step Tánc Stúdióban, aminek a férjem a vezetője. Öt esztendeje oktatóként tevékenykedem. Iskolánkban hip-hop, modern, illetve színpadi show táncot tanítunk növendékeinknek Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason és Kisteleken – mondta Dóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában