Közlekedés

2023.01.07. 08:23

Változik néhány helyi járat menetrendje Kecskeméten

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatása szerint a Kecskemét Megyei Jogú Város közigazgatási határán belül közlekedő, próba jelleggel 2022. december 21-ig meghirdetett helyi autóbuszjáratok közül a következők közlekednek 2023. január 9-től.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

A 23-as járat vonalán, a Széchenyi tér megállóhelytől 6.30-kor induló autóbuszjárat Katonatelep irányából érkezve továbbra is az „Ipoly utca” megállóig közlekedik.

A 23A járat vonalán, a Széchenyi tér megállóhelytől 6.40-kor induló autóbuszjárat Katonatelep irányából érkezve továbbra is betér a Hunyadivárosba. A 13.55-kor és 15.55-kor induló autóbuszjáratok Katonatelep irányába továbbra is betérnek a Hunyadivárosba.

A 34V járat vonalán, a Kadafalva, Mókus utca megállótól 7.15-kor induló autóbuszjárat továbbra is közlekedik, a 14 órakor induló autóbuszjárat pedig a Széchenyiváros irányából továbbra is érinti a „Vásárhelyi Pál Iskola” megállót, ahonnan 14.30-kor indul tovább Kadafalvára.

Mint az a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. honlapján olvasható, a 169-es és a 350-es vonalon közlekedő autóbuszjáratok menetrendjét véglegesítik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában