Szabadidő

2023.01.07. 14:11

Újranyitott a halasi Csetényi Élménypark – galériával

A legjobb fotók napnyugtakor és napfelkeltekor készülnek, ez az az időszak, amikor szinte lehetetlen rossz fotót készíteni, majdnem minden kép képeslapra kívánkozik. Az egyik legjobb hely az ilyen fotók készítésére Kiskunhalason a Csetényi Élménypark, amely január 2-tól újra várja a látogatókat.

Pozsgai Ákos

Az élménypark mindenkinek tartalmas kikapcsolódást kínál

Fotó: Pozsgai Ákos

A téli tavasz sokakat csábít a szabadba, a halasi kórház mögött található élményparkot is egyre többen keresik fel, a tó fölé épült impozáns kilátó és a környezete kellemes kikapcsolódást ígér a látogatóknak. A kutyabarát parkban házi kedvenceket is lehet sétáltatni, persze kizárólag pórázon, és kalandpark is várja az érkezőket, valamint ismét látogathatók az elkerített részen élő vízi bivalyok is.

A Csetényi Élménypark lesz a helyszíne a 6. Családi Farsangi Futásnak is, amelyet február 11-én rendeznek meg, a 4 kilométeres távot jelmezben teljesítik majd a résztvevők, a szervező Halasi Városmenedzser Kft. mindenkit frissensült farsangi fánkkal vár majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában