Baon podcast

2023.01.19. 14:51

Las Vegas-i szakmai versenyen óriási sikert aratott Benedek Ákos hajszobrász – podcast

A Briliant Cup versenyen 17 kategóriában indult és első helyezést ért el minden csoportban. Megnyerte a különdíjat, továbbá felkérést kapott a következő szakmai versenyre, ahol zsűritagként vehet részt. A fodrász örömmel számolt be a versenyről hírportálunknak.

Márton Anna

Benedek Ákos

Fotó: Márton Anna

A kategóriák között volt halloween téma, üzleti megjelenés, arab menyasszony, utcai viseletek, fonással készült frizurák. A hajszobrász egy kis csapattal készül a versenyekre minden alkalommal és ezúttal is ők segítették. Nagyon hálás az önzetlen segítségért és azért, hogy mindig számíthat a barátaira akik munka után sokszor éjt nappallá téve vettek részt a kreációk megvalósításában.

– A csapat egyre bővül és együtt örülünk a sikereimnek. Ők ha kell éjszaka jönnek segíteni, ha kell akkor munka után érkeznek hozzám. Van, hogy egy fonásba, vagy keményítésbe, ragasztásba kérek segítséget – mondta Benedek Ákos fodrász.

Három éve indult el a fodrász pályán a fiatal tehetség, kreativitása már a kezdetekkor kiderült. Tanulmányai elején már az első versenyen elismerték alkotásait, ezzel is inspirálták a további tanulásra.

A dubaji szakmai verseny zsűrizési felkérését nagyon nagy megtiszteltetésnek, elismerésnek érzi Benedek Ákos, ugyanakkor ez lehetőséget is jelenthet a hazai fodrászok részére, akik szeretnének indulni az Arab félszigeten megrendezendő megmérettetésen. A bajai fodrász örömmel vállalja a felkészítésüket a versenyre.

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában