Útinform

2023.01.31. 07:23

Kedden is több helyen dolgoznak az utakon Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

baon.hu

Fotós: Shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan:

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, Kecskemét térségében a burkolatot javítják. A 82-es és a 81-es kilométer között 7 órától 10 óráig csak a belső sáv lesz járható. 

Főutak:

A 44-es főúton Kecskemét elkerülő szakaszán, az 2-es és a 4-es kilométer között gázvezetéket kötnek be, mindkét oldalon útszűkület van érvényben. 

Az 51-es főúton Dusnok és Baja között kátyúznak. A munkaterületeknél sávlezárás mellett dolgoznak, az áthaladási elsőbbséget táblák mutatják. 
Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es kilométer között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

A 441-es főúton Nagykőrös átkelési szakaszán, a 18-as kilométernél útépítés miatt útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben. 

Kamionstop:

Ezen a hétvégén a kamiontilalom február 4-én, szombaton 22.00-tól február 5-én, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.
2023. március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában