Emlékérem

2023.01.19. 09:54

Javaslatot lehet tenni a kitüntetésre Solton

Megjelent az önkormányzat felhívása, amely szerint ebben az évben is várják a javaslatokat a Solt Városért emlékérmekre.

Lencsés P. Anna

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Solt Városért emlékérem annak a köztiszteletben álló személynek, helyi közösségnek adományozható, aki a város szellemi, anyagi gyarapodásáért példaértékűen dolgozott, a közélet, a gazdaság, a tudományok, a kultúra és a művészetek, a szociális ügyek, az egészségügy, a gyógyítás, a sport, az ifjúság, az oktatás-nevelés, a közigazgatás területén. Maradandó alkotó munkájával elősegítette a város fejlődését, polgárainak boldogulását, jelentős mértékben hozzájárult a város jó hírének terjesztéséhez, rangjának, vonzerejének emeléséhez, a város érdekeinek előmozdításához. 

Évente legfeljebb három élő, vagy elhunyt személynek, illetve egy helyi közösségnek adományozható a kitüntetés. A javaslatokat írásban lehet leadni a solti polgármesteri hivatalban, február 13-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában