Útinform

2023.01.22. 07:20

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan.

Főutak:

Bács-Kiskun vármegyében, Kecskemét belterületén az 5-ös főút, 86-os kilométerénél, a Dózsa György út és a Petőfi Sándor utca csomópontjánál félpályás lezárásra és rendőri forgalomirányításra készüljenek, mert futóversenyt tartanak 11.00 és 14.00 között.

A 44-es főúton, Kecskemét déli elkerülő szakaszán, a 2-es és 4-es kilométer között gázelosztó vezetéket építenek. A munka útszűkülettel és sebességkorlátozással jár.

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es kilométer között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 51-es főút, miskei elágazás és a Hercegszántó közötti szakaszán – a 127-es és a 192-es kilométer között reggel 8 órától délután 3 óráig kátyúznak. A munkaterületnél útszűkületen kell áthajtani.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 53-as főúton, Kiskunhalasnál, az 58-as kilométernél kábelt kötnek be, a fél útpályát lezárták. Az áthaladási elsőbbséget jelzőtábla mutatja.

Az 54-es főúton, Bócsa átkelési szakaszán, a 36-os kilométernél építési munka miatt mindkét irányban útszűkületen kell áthajtani.

Az 54-es főúton, Hajós és Sükösd között a kisebb burkolathibák javításán dolgoznak 11 óra és 15 óra között. A 77-es kilométertől a 94-es kilométerig haladnak, az aktuális munkaállomásnál útszűkület lesz érvényben.

Az 55-ös főúton Baja átkelési szakaszán kátyúznak 09.00 és 12.00 között. A 99-es és a 105-ös kilométer között az aktuális munkaterületnél leszűkül az útpálya. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában