Megnyitó

2023.01.28. 15:48

Februárban új tárlattal várja a látogatókat a Hírös Agóra

Szurcsik József tárlata lesz az első programok egyike a kecskeméti Hírös Agórában, miután februárban újra nyitja kapuit.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Február 3-án, pénteken 17 órakor új tárlatra várják a képzőművészet iránt érdeklődőket a Hírös Agórába. Szurcsik József Munkácsy Mihály-díjas magyar festőművész, grafikus, képzőművész Nyugtalan idők című kiállítását Virág Ágnes művészettörténész nyitja meg a Kodály teremben. Az alkotások március 4-éig tekinthetők meg.

 

A kiállítás mellett számos izgalmas és látványos program érhető majd el februárban a Hírös Agórában. Gyerekeket szólítja meg a Zenét hallgat a család, a Tükörtermi családi mesehangverseny, illetve Meséről zenére sorozat. A Szülők Iskolájában szó lesz az anyósokról, apósokról, menyekről és vejekről. Lesznek színházi darabok, mint a Padlás vagy a Csárdáskirálynő, illetve érkezik a Dumaszínház, Koncz Zsuzsa és a Csík zenekar, és még sokan mások.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában