Oktatás

2023.01.27. 10:49

Együttműködési megállapodást kötött a bajai főiskola és a szakképzési centrum – galériával

Az Eötvös József Főiskola és a Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum tagintézménye együttműködési megállapodást kötött csütörtökön. A sajtónyilvános eseményt a főiskola Szegedi úti campusan tartották.

Márton Anna

A képen balról: dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya, az Eötvös József Főiskola rektor és Valterné Pataki Gabriella, a Bajai Szakképzési Centrum főigazgatója

Fotó: Márton Anna

Az együttműködési megállapodás aláírásának célja a technikusi és a főiskolai képzés összehangolása, melynek eredményeként a Bajai SZC Türr István Technikumban okleveles technikus szakmát szerző tanulók – a közösen kialakított képzési program alapján – 30 kreditpont beszámításával folytathatják szakirányú felsőoktatási tanulmányaikat az Eötvös József Főiskolán.

Az együttműködési megállapodás aláírásán részt vett dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya, az Eötvös József Főiskola rektora, dr. Paska Mihály, az Eötvös József Főiskola kancellárja, Valterné Pataki Gabriella, a Bajai Szakképzési Centrum főigazgatója, Virág Tibor, a Bajai Szakképzési Centrum kancellárja és Bor Katalin, a Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum igazgatója is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában