Összefoglaló

2023.01.13. 21:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. január 13.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

baon.hu

Teherautó gázolt biciklist Bátmonostoron

Fotó: Pozsgai Ákos

Halálra késeltek egy rendőrt Budapesten. A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. Az egyik megszúrt rendőr a kórházban belehalt sérülésébe.

Mint később kiderült, a meggyilkolt rendőr februárban lett volna 30 éves.

A 31 éves kecskeméti férfi hónapokon keresztül brutálisan bántalmazta élettársát. A nőnek szinte minden végtagjára gipsz került.

Újraindul Magyarországon a traktorgyártás. A jánoshalmi Renner Bt. teremtette meg ennek a műszaki alapjait évekkel ezelőtt. Az év második felében mintegy 15 traktort szállítanak ki Magyarországról Bosznia-Hercegovinába.

Az enyhe időjárás miatt megkezdődött az idei pollenszezon, a mogyoró virágpora már eléri az allergiás tüneteket kiváltó közepes szintet - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) pénteken az MTI-vel.

Teherautó alá szorult egy biciklis, amikor az autó elgázolta Bátmonostoron.

Támogatásnak köszönhetően a bajai főiskola Szabadka utcai B épületének átalakítása és energetikai korszerűsítése valósulhat meg.

Kecskemét több száz kilométernyi útján végez síkosságmentesítést a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.  október 15. és 2023. április 15. közötti időszakban.

A lakosságot érintő idei adóváltozásokról beszélt Szabó Gábor.

Pintér Sándor belügyminiszter hősi halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki a néhai Baumann Péter rendőr főtörzsőrmestert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában