Kiskunhalas

2023.01.31. 21:40

A halasi kórházban és a mentőállomáson is voltak próbatételek

Dékánitás címmel rendeztek második alkalommal egészségbiológiai versenyt tíz csapat részvételével, összesen negyven 7-8. osztályos diák mérette meg magát a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum (KSZC) Dékáni Árpád Technikumában. Első helyen az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola II. csapata végzett.

Pozsgai Ákos

Az egészségügyi hivatás szépségeire szeretné ráirányítani a figyelmet a KSZC Dékáni Árpád Technikuma által az elmúlt tanévben útjára indított verseny. Az első fordulón túljutva tíz csapat mérte össze tudását és felkészültségét a döntőben, a II. Dékánitas Egészségbiológiai Versenyen.

A diákok a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, a halasi mentőállomáson, valamint a Dékáni Árpád Technikumban kijelölt helyszíneken oldották meg a feladatokat és vették a próbatételeket. A verseny szoros eredményt hozott, ami bizonyította, hogy a diákokat felkészítő tanárok és szakoktatók kiváló munkát végeztek.

A verseny végeredménye: 

1. Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola II. csapata, 

2. Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola I. csapata, 

3. Üllés, Forráskút, Csólyospálos Községi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Csólyospálosi Tagintézménye, 

4. Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Soltvadkert, 

5. Paksi Deák Ferenc Általános Iskola. Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában